Vacature Sales Coördinator Events & Partycatering

Bel voor meer informatie

0413 318318

Ben jij die ‘spin in het web’ die energie krijgt van het samenstellen van de meest spraakmakende evenementen? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN? 


Krijg jij energie van het samenstellen en bedenken van de mooiste en meest bijzondere evenementen? Ben jij in staat om die beleving te vertalen in een onderscheidende offerte? Geef je ook aan onze vaste relaties de persoonlijke aandacht die zij verdienen? Houd je van afwisseling, ben je creatief, stressbestendig én is gastvrijheid op jouw lijf geschreven? Dan is dit jouw droombaan! Voor het hoofdkantoor in Veghel óf ons nieuwe kantoor in Amsterdam zijn wij vanaf september op zoek naar een enthousiaste sales coördinator. 

Als sales coördinator ben je de ‘spin in het web’ bij de totstandkoming en voorbereidingen van de meest uiteenlopende projecten. Op basis van de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers, bepaal jij de projectinvulling en vertaal je dat concept naar een creatieve en onderscheidende offerte conform de richtlijnen van Maison van den Boer. Ook houd je je bezig met de aanvragen van onze vaste opdrachtgevers die voor top gastvrijheid en service op Maison van den Boer vertrouwen. Je past je planning continu aan op basis van prioriteiten en werkt nauwkeurig en efficiënt aan meerdere projecten tegelijk. In het voortraject werk je intensief samen met de accountmanagers en tijdens de projectvoorbereidingen met de eventmanagers die verantwoordelijk zijn voor de uitvoer. Geen enkel project is hetzelfde en elke dag is anders!

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

 • Je werkt aan de mooiste events waar jouw creatieve ideeën deel van uitmaken en je het resultaat met eigen ogen mag bewonderen!
 • Enthousiaste collega’s die jou met raad en daad terzijde staan en jou inspireren met hun kennis en expertise.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en kennisdeling.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • De functie is ingeschaald in salarisschaal 5/6 van de Horeca CAO.
 • Je uitvalsbasis wordt het hoofdkantoor van Maison van den Boer in Veghel (regio ’s-Hertogenbosch/ Eindhoven/ Oss) óf ons spiksplinternieuwe kantoor in Amsterdam. 
 • And last but not least, je gaat onderdeel uitmaken van een bruisend team met de allerleukste collega’s!
WIE GAAT HIERIN SLAGEN?
 
Een communicatief sterke professional met een creatieve mindset, die ons team voor 38 uur per week wil komen versterken. Je hebt een gastvrije persoonlijkheid en verder:
 
 • Ben je in het bezit van een hbo diploma of je hebt een mbo diploma niveau 4 op zak en 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Heb je affiniteit met de hospitality branche.
 • Ben je een dynamisch en prestatiegericht persoon die graag in een team werkt.
 • Is zorgvuldigheid, efficiëntie en nauwkeurig werken op jouw lijf geschreven.
 • Ben je behulpzaam en altijd bereid om ook sommige administratieve zaken met elkaar op te pakken.
 • Kun je uitstekend overweg met een PC/MS-Officepakket, ervaring met Easyparty zou leuk zijn.
 • Is ervaring in banqueting sales fijn, maar geen eis.
 • Is het helemaal niet erg als je een tikje perfectionistisch bent aangelegd; dat zijn wij ook!
 • Beheers je de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift uitstekend.

HOE GAAN WE VERDER?

Bij Maison van den Boer vinden we het belangrijk dat wij jou goed leren kennen en niet minder belangrijk dat jij ons goed leert kennen. Daarom vinden tijdens het sollicitatieproces meerdere gesprekken plaats. 

Wij verwelkomen je heel graag in ons sales team en kijken ernaar uit je te ontmoeten en je wegwijs te maken in de bijzondere wereld van event- en partycatering, waar we al ruim 115 jaar bezig zijn met de smaken van morgen!

DIRECT SOLLICITEREN OF VRAGEN?

Solliciteer direct via onderstaande knop. Heb je vragen over het sollicitatieproces of inhoudelijke vragen over de functie? Neem contact op met Lisette Roos, manager HR, via 06-102 98 092.

Scroll naar top